U tijeku

Izrada aplikacije za korisnike

Tijekom 2020. godine Peovica planira izraditi aplikaciju koja posjeduje operativnu funkciju kojom olakšava život građanima, komunalnim djelatnicima i gradskim vlastima. Uz navedene funkcije, sadrži i edukativnu kroz koju građani uče pravilno odlagati i razvrstavati otpad.

Aplikacija će nuditi i mnoštvo funkcionalnosti poput pregleda lokacija reciklažnih kapaciteta putem GPS lokacije, prijava komunalnih problema preko kamere na mobilnim uređajima, kalendar odvoza, status komunalnih računa i pregled otvorenih stavki, mogućnost sinkronizacije s pametnim kantama koje nudi plejadu novih informacija za analitiku i kreiranje izvještaja.

U sljedećih nekoliko mjeseci Peovica počinje raditi na dodatnim modulima kao što su sinkronizacija lokacije reciklažnih kamiona s notifikacijskim sistemom koji će obavijestiti korisnika u kojem trenutku će vozilo biti u njegovoj blizini. Radi se i na integraciji sistema plaćanja komunalnih računa putem aplikacije, narudžbe odvožnje glomaznog otpada i gamification sistem prikupljanja bodova kojim će korisnici moći ostvariti određene pogodnosti.