Peovica d.o.o.

Dobrodošli na web stranice komunalnog poduzeća Peovica d.o.o. iz Omiša. Ovdje se možete upoznati sa djelokrugom našeg rada, informirati o događanjima u našem poslovanju te dobiti odgovore na pitanja vezano za naše djelatnosti.

Iz medija

Aktualnosti vezane za Peovicu d.o.o.
Pregled

Peovica je komunalno poduzeće sa sjedištem U Omišu, a u suvlasništvu grada Omiša (61%), te općine Dugi Rat (25%) i Šestanovac (14%). Naša osnovna djelatnost je prikupljanje i odvoz komunalnog otpada sa područja grada Omiša, te općina Dugi Rat, Šestanovac i Zadvarja. Ukupan broj stanovnika koje Peovica uslužuje je oko 25 000. Pored osnovne djelatnosti, obavljamo  i komercijalne -održavanje zelenih površina, pometanje javnih površina, upravljanje javnim WC-om, odvozom otpada sa plaža u ljetnim mjesecima, upravljanje gradskom lukom, tržnicom, ribarnicom i grobljem.

Kako bi navedene usluge došle do krajnjih korisnika, 80 zaposlenika svakodnevno stoji Vam na raspolaganju u različitim sektorima poslovanja. Vodimo se idejom konstantnog unaprjeđivanja nivoa usluga s ciljem povećanja stope recikliranja. Upoznajte se s našom vizijom, misijom i strategijom rada.

Misija

Naša misija je osigurati najkvalitetniju moguću uslugu u segmentu prikupljanja komunalnog otpada uz optimalnu cijenu, te zadovoljiti potrebe svih naših korisnika u svim segmentima poslovanja. Postati ključni oslonac suvlasnicima u izvođenju komunalnih djelatnosti.

Vizija

Postati jedno od najboljih komunalnih poduzeća u državi. 

U tu svrhu investirali smo u niz projekata. Uveli smo prikupljanje otpada sustavom “od vrata do vrata“, povećali vozni park za 15 novih vozila, investirali u novi software i server, poboljšali telekomunikacijsku strukturu, izgradili reciklažno dvorište.

Strategija

Naša strategija za dostizanje ovih ciljeva jest:

  • održati i stalno unaprjeđivati visok nivo usluge korisnicima
  • doseći zadane ciljeve odvojenog prikupljanja otpada
  • nastaviti izgradnju kompletne infrastrukture za odvojeno prikupljanje otpada
  • proširiti područje djelovanja na ostale komunalne djelatnosti svih JLS
  • komercijalizacija i iskorištavanje ekonomije opsega.

Organizacijska struktura

Tražiš posao?

U Peovici d.o.o. gajimo politiku otvorenih vrata, a vezano za interes za zapošljavanje. Smatramo da svakom kandidatu treba dati jednaku šansu da nam predstavi svoje kvalifikacije, iskustvo, odnos prema poslovnoj etici i volju za radom. Stoga rado primamo zamolbe i životopise zainteresiranih kandidata. Iste je moguće dostaviti osobno, poslati redovnom ili elektronskom poštom, ili korištenjem priložene forme.